Christel van de Wal

 

Ik ben Christel van de Wal.

Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Miriam de Bekker.

Daarvoor ben ik, sinds mijn afstuderen in 2007, werkzaam geweest bij andere logopediepraktijken. Tijdens mijn studie heb ik binnen veel verschillende settingen en met verschillende doelgroepen werkervaring opgedaan. Hierdoor heb ik een bewuste keus kunnen maken om binnen de vrijgevestigde logopediepraktijk te gaan werken.

Om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en mezelf te blijven ontwikkelen neem ik regelmatig deel aan cursussen. Ik ben bijgeschoold in het behandelen van  kinderen met fonologische problemen, dyslexie, OMFT (OroMyo Functionele Therapie) en Larynxmanipulatie.

Ik neem deel aan Kwaliteitskring Logoss waarvan ik ook kwaliteitskring begeleider ben.

Ook heb ik regelmatig overleg met collega’s en andere disciplines.

Natuurlijk ben ik ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Binnen logopediepraktijk Miriam de Bekker zult u mij zien voor  uw behandelingen/ de behandelingen van uw kind bij bijv. stemproblemen, slikproblemen, afwijkend mondgedrag, OMFT, taaltontwikkelingsproblemen en articulatieproblemen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak druk in de weer met mijn twee kinderen en probeer ik tijd vrij te maken voor een goed boek en een rondje hardlopen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan de Wal, C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering