Waardering

Uw mening telt!

Wij willen graag weten wat u van onze dienstverlening vindt. Met behulp van uw mening kunnen wij onze zorg verbeteren. Daarnaast worden uw antwoorden geanonimiseerd gebruikt voor een grootschalig wetenschappelijk onderzoek over logopedie in Nederland. U kunt Logopediepraktijk Miriam de Bekker waarderen op de website van Zorgkaart Nederland. Gebruik daarvoor de onderstaande mogelijkheid:

Een persoonlijke waardering aan de logopedisten kunt u geven op hun eigen pagina’s op deze website. Bezoek daarvoor die van Miriam de Bekker of Christel van de Wal.

Q-DNA

Uit het onderzoek blijkt dat ruim 86 % van de ondervraagden onze praktijk beslist wel zou aanbevelen bij familieleden.

Enkele reacties op Logopediepraktijk Miriam de Bekker van onze bezoekers:

Dankjewel voor je goede zorg, geduld, creativiteit en begrip.

Geweldig het vermogen tot inleving in mijn privésituatie. Een zeer goede logopediste we hebben veel aan haar te danken. Zeer tevreden en is meedenkend geweest. Deskundigheid. Professioneel.

Kordaat, veel enthousiasme, vakkundig.

Er wordt helder gecommuniceerd. Het werd goed duidelijk waarom voor oefeningen of behandelingen werd gekozen. Daarnaast is ook navraag gedaan bij collega’s uit het vakgebied, toen de logopedist zelf niet wist wat er speelde.

Betrokken, positief en stimulerend

Ze weet heel goed aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen op dat moment. En ze neemt het gevoel van het kind ook uiterst serieus.