Waardering

Uw mening telt!

Wij willen graag weten wat u van onze dienstverlening vindt. Met behulp van uw mening kunnen wij onze zorg verbeteren. Daarnaast worden uw antwoorden geanonimiseerd gebruikt voor een grootschalig wetenschappelijk onderzoek over logopedie in Nederland. U kunt Logopediepraktijk Miriam de Bekker waarderen op de website van Zorgkaart Nederland. Gebruik daarvoor de onderstaande mogelijkheid:

Een persoonlijke waardering aan de logopedisten kunt u geven op hun eigen pagina’s op deze website. Bezoek daarvoor die van Miriam de Bekker of Christel van de Wal.

Q-DNA

Uit het onderzoek blijkt dat ruim 86 % van de ondervraagden onze praktijk beslist wel zou aanbevelen bij familieleden.

Enkele reacties op Logopediepraktijk Miriam de Bekker van onze bezoekers:

Dankjewel voor je goede zorg, geduld, creativiteit en begrip.

Laagdrempelig en goede betrokkenheid.

Geweldig het vermogen tot inleving in mijn privésituatie. Een zeer goede logopediste we hebben veel aan haar te danken. Zeer tevreden en is meedenkend geweest. Deskundigheid. Professioneel.

Ik geef Miriam een compliment voor haar rustige maar spontane doen van zaken!

Denkt goed mee met de behoefte vh kind! Stelt het kind op zijn gemak en heeft ervaring met kindjes met TOS (taalontwikkelingsstoornis).

Er wordt helder gecommuniceerd. Het werd goed duidelijk waarom voor oefeningen of behandelingen werd gekozen. Daarnaast is ook navraag gedaan bij collega’s uit het vakgebied, toen de logopedist zelf niet wist wat er speelde.

Betrokken, positief en stimulerend.

Uitleg bij vooruitgang is begrijpelijk en volledig.

Zeer betrokken, veel diversiteit in het aanbieden van behandeling, kijkt echt naar het kind.

Ze weet heel goed waar ze het over heeft.